vrijdag 8 juni 2012

PvdA 'wij willens' campagne weer begonnen, mEt bruiddumpers in de partij, en pedo's

Wie op de pvda site zoekt zal bemerken dat je niet veel vind hierover, pedofielen in de pvda, bruiddumpers, dat komt na zorgvuldig doofpotten ook in een stemadvies niet terug uiteraard.
Ze zijn bekend, en ze zijn er... welkom ! Bij de pvda is zulk gedrag geen belemmering, je kan er mee tot senator verkozen worden, wikipedia:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Brongersma
Ook wil de 'politieke baantjesmachine partij' pvda aan deze nutteloze zoekopdrachten geld(!) verdienen, mag dat wel? (Als de pvda website niet bevat wat je zoekt, krijg je TIG google add's op je scherm, de pvda als BV...)



Anyway, de campagne, en dus het liegen der pvda, is weer begonnen.
Op naar de politiek-domme stemmers! De pvda 'wil' dan ineens van alles, en 'het mag niet zo zijn dat'... 'handen uit de mouwen', 'daar moet beter naar GEKEKEN worden" :-) en meer dingen waar velen intuinen omdat ze het geheugen van een garnaal lijken te hebben.



Bruiddumpen dus, dat wil de pvda niet, moet straf op komen. oh ja? http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/81234/Dumper-importbruid-terug-bij-PvdA.htm


U houd van DE hypocrietste partij van NL? advies is : stemt pvda...? slippendrager van vvd en cda sinds oudsher, de 2 partijen waar u dus feitelijk op stemt. De pvda maakte nl er _niet beter op_ al denken sommigen ondanks alle tegen-bewijzen nog van wel.

Tags: pvda, pedofiel, brongersma, bruiddumpen, bruiddumpers, senator, geheugen, bv, verdienen, advies, stemadvies, doofpotten Klik op foto hiernaast voor groter beeld. Het artikel bevatte nog niet de terugkeer, na 'aftreden' voor het oog v/d de media, van de man 3 maanden later via een pvda achterdeur.