maandag 30 april 2012

PvdA-prominenten: Partij neemt helaas geen verantwoordelijkheid

PvdA-prominenten: Partij neemt helaas geen verantwoordelijkheid
'Ik denk dat de geloofwaardigheid van de PvdA erg in het geding was gekomen als de PvdA een handtekening onder dit akkoord had gezet.'


Nouuuu dat was en is al hoor, de geloofwaardigheid bestaat niet meer voor wie oplet.


Volgens Rick vander Ploeg is het jammer dat de PvdA geen verantwoordelijkheid heeft genomen.

Dus enerzijds: goed, geen handtekening, geloofwaardigheid, en anderzijds: niet tekenen = geen verantwoording nemen, :-) PvdA ers ... :-)


http://www.google.com/url?sa=X&q=http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/337348/PvdAprominenten-Partij-neemt-helaas-geen-verantwoordelijkheid.htm&ct=ga&cad=CAcQAhgAIAAoATAAOABAzKL3_ARIAVAAWABiAm5s&cd=Yiruqif9J4Q&usg=AFQjCNEHqHIEOAYaHf_A9GyfC3Z7OMIrDA>

Bron : Elsevier

zondag 29 april 2012

Waarom noemt men de akkoord partijen ook wel het Kunduz "kabinet"?

Waarom noemt men de akkoord partijen ook wel het Kunduz "kabinet"?
Dat is vrij simpel als je het eenmaal weet, hier volgt de uitleg: : in 2011 waren de regeringspartijen VVD en CDA, gesteund door D66, Christenunie en GroenLinks, de partijen welke in de 2e kamer voor stemden inzake de " politiemissie " naar kunduz in afghanistan.

Bron: http://stemgeenpvdanooitmeer.wordpress.com/2012/04/29/waarom-de-naam-kunsuz-coalitie-noemen/
Wel of inderdaad nooit meer pvda stemmen? Opzeggen, advies,  deze materie brengt nu al veel (be-) zoekers terwijl het in zoekmachines amper vindbaar is, vooralsnog, dit nog geen 2 dagen jonge blog.
En waarom zoeken mensen op deze informatie? Ik denk vanwege te vroeg oude jongere samsom die al zijn eerste cohennetjes aan het plegen is o.a. En de peilingen van vriend de Hond die naarmate 12 september dichterbij komt de cijfers opschroeft, like in the old days..


vrijdag 27 april 2012

Samsom en asscher dus pvda verdeeld over akkoord

Lodewijk Asscher zegt vandaag in Het Parool blij te zijn met het akkoord dat PvdA-fractievoorzitter Samsom gisteren afwees.

De PvdA lijkt verdeeld over het gisteren door CDA, VVD, GroenLinks, D66 en ChristenUnie gesteund akkoord. In een interview met Het Parool zegt de populaire wethouder Lodewijk Asscher dat hij wél blij is met de nieuwe bezuinigingsplannen, in tegenstelling tot fractievoorzitter Samsom in de Tweede Kamer.
Eerder gaven ook al PvdA-prominenten Bram Peper en Willem Vermeend aan het akkoord te steunen dat Samsom gisteren afwees. Volgens Peper heeft de PvdA “een enorme kans gemist.”
Bron en hele artikel op: http://www.nrc.nl/nieuws/2012/04/27/lodewijk-asscher-wel-blij-met-akkoord-verdeeldheid-binnen-pvda/

EU all over again... pvda bobo's gaan aan achterban voorbij...

EU all over again... pvda bobo's gaan aan achterban voorbij...

'Twee derde PvdA-achterban achter akkoord'
HILVERSUM - Bijna twee derde (65 procent) van de PvdA-kiezers staat achter het akkoord dat VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie hebben gesloten.
Dat blijkt uit een vrijdag gehouden onderzoek van het tv-programma EenVandaag onder 14.000 mensen

Van de PvdA-stemmers vindt (bijna) de helft (49 procent) het geen goede keuze van PvdA-leider Diederik Samsom om niet mee te onderhandelen. 40 Procent vindt het wel een goed besluit.
Bijna één op de drie PvdA-stemmers (31 procent) vindt dat de PvdA het partijbelang heeft laten gelden boven het landsbelang en vreest dat het stemmen zal kosten. (Maar wel weer pvda stemmen zeker? :-)

Veel bezuinigingen in het akkoord kunnen rekenen op instemming van kiezers. Zo is 73 procent voor het instellen van de nullijn voor ambtenaren en 68 procent voor een versnelde verhoging van de AOW-leeftijd. Kiezers hebben wel moeite met bezuinigingen op de zorg.
Aan het onderzoek deden ruim 14.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel mee.
Hele artikel op: http://www.telegraaf.nl/binnenland/12016121/___PvdA-kiezer_achter_akkoord___.html

Kant en klare pvda opzeg brief online

Al 130.000 ex-leden gingen u voor !  Ooit had de pvda 184.000 leden, nu iets van 50.000 (Bron : wikipedia)

http://www.abonnementenopzeggen.nl/paginas/categorieen/overige/PvdA/

Dit soort blogs kunnen u instant inzicht verschaffen in de pvda

http://stemgeenpvdanooitmeer.wordpress.com/ is iets soortgelijks.
Ook daar gaat het over het PvdA verleden, de steeds slechtere naam die ze zelf opbouwde via zowel lokale, provinciale, als landelijke politici. De vele 'incidenten' inderdaad.

Stemadvies via allerlei(!) gekleurde(!) websites is dan ook onzin, die baseren zich op loze beloften en 'wij willens' .

Kijk naar waar partijen op stemden in het verleden en u ziet het ware, niet ge-spin-dokterde gezicht.

Argumenten en redenen begin om geen pvda meer te stemmen

Vandaar te leen :

Pvda en de rechtstaat der nederlanden, geld

Guustje ter horst a.k.a. Nadorst herinnert u zich nog?
Alhoewel de rechter 3, 4, 5, maal verbood dat deze minister nog verder telefoons tapte, ze deed het toch.
Minder erg, maar wel masker afwerpend, niet-integer bewijsje: wouter bos die een ray ban zonnebril declareerde.
Iets duurder, de kwestie Herfkens en wonen in de USA, kosten van de huur ? voor de NL burgers….
Idem met fatima elastiek, iets met declaraties rond boten en auto’s, taxiritten enz.

PvdA mist trein op weg naar akkoord

PvdA mist trein op weg naar akkoord
DEN HAAG – De PvdA zet geen handtekening onder een globale begroting voor 2013. De partij voelt zich buitenspel gezet, maar volgens GroenLinks heeft zij dat aan zichzelf te danken.
Te laat. Diederik Samsom liet gewoonweg ‘te laat’ weten dat hij best bereid was mee te praten over een begroting voor 2013. GroenLinks-fractievoorzitter Jolande Sap zegt het ferm, vlak voor de deur van de PvdA-fractievoorzitter. Medelijden is niet nodig. De PvdA-leider heeft zijn kans immers gehad, meent Sap. Van begin … lees verder via Politiek – Nederlands Dagblad.
En terecht, negatieve pvda invloed, daar heeft NL nu niets aan.
Hoofdbericht en uitleg van blog: http://stemgeenpvdanooitmeer.wordpress.com/2012/04/27/stem-advies-pvda-nooit-meer-pvda-stemmen/

Poll, tuint u er nog en gaat weer pvda stemmen in 2012 ?


Waar is het vorige blog?
Waar is het vorige blog?
Dat staat/stond op blogsome.com die er mee blijkt te zijn gestopt. Allerlei exporteer mogelijkheden van blogsome naar wordpress zijn mislukt, net als de vele door pvda-geleide IT projecten her en der in de politiek en bij trendvolgers.
Het blog was gevuld met een eindeloze rij van faal gedrag der pvda politici, en als partij als geheel.
Andere redenen en argumenten om geen pvda meer te stemmen, de vele geld-weg ‘incidenten’, weglopers die op hangende pootjes terug in hun pluche wilden, bedreigers, frauders, lobbyisten vuistdiep in de woningmarkt, projectenbouw etc.
De vele bonnetjes, declaratie ‘incidenten’ enz.
Hoewel… de pvda is eigenlijk een franchise partij. Lokale partijen van de pvda kunnen heel verschillend zijn, rechts ook. Of zelfs anti-pvda-landelijk inzake allerlei standpunten.|
In Amsterdam en Rotterdam is er zelfs zo gedreigd onderling (bij poppetjes kiezen) dat er voor sommige leden politie bescherming kwam.(!) Of dat er ineens een aanwas van leden kwam, om maar net die ene tot opper bobo te kiezen voor functie x of y, lokaal, of in de provincie.
De EU dan, de eigen pvda-achterban was er tegen in meerderheid.
Er werd over “gestemd”, maar die stemmen, zoals zo vaak, werden ‘gewogen’ oftewel het bestuur besliste, en… splitste heel ON-democratisch de EU in NLs maag.
Pvda stemmen ? stemadvies niet doen en wel nooit meer

Hoofdbericht en uitleg van blog: http://stemgeenpvdanooitmeer.wordpress.com/2012/04/27/stem-advies-pvda-nooit-meer-pvda-stemmen/

Stem geen PvdA, nooit meer !

PvdA stemmen is niet achterom kijken, vergeten, je laten pakken door de stemmenbrenger en slippendrager van de vvd en cda. pvda stemmen is als jezelf in je voet schieten, stem dus nooit meer pvda.
De partij die een veroordeeld pedo tot senator maakte (was toen ook al bekend!) , met de meeste fraude en geld over de balk ‘incidenten’ in den haag En in het land , er zijn vele, tig redenen ,om geen pvda te stemmen.
Lokaal niet, voor de provincie niet, en zeker in 12 september wanneer de verkiezingen van 2012 in NL voor de 2e kamer en dus regering zijn niet.