zaterdag 26 mei 2012

Arme Leers, het is PvdA-beleid wat hij moet uitvoeren

Arme Leers, het is PvdA-beleid wat hij moet uitvoeren Minister Gerd Leers wil kijken naar het ‘lokaal belang’ bij het toepassen van zijn discretionaire bevoegdheid om een asielzoeker een verblijfsvergunning te geven. Dat zei hij vandaag in het radioprogramma Argos. “Het kan heel goed zijn dat iemand zo ingeburgerd is in een gemeenschap dat het schrijnend is, ook voor mensen om hem heen, om hem er uit te halen en te zeggen: je moet toch maar terug”, aldus Leers. “Dat aspect, die schrijnendheid wil ik laten meewegen.” Het belang dat een gemeenschap hecht aan een asielzoeker kan op het moment niet worden meegenomen in de beslissing om een vergunning te geven. Leers kan de discretionaire bevoegdheid echter naar eigen inzicht invullen, zolang dat maar ‘eerlijk en consequent’ gebeurt. Leers is de afgelopen jaren regelmatig in opspraak gekomen vanwege zijn asielbeleid. Zo was er veel te doen om de kwestie Mauro en het tentenkamp van uitgeprocedeerde asielzoekers in Ter Apel. Arme Leers, het is PvdA-beleid wat hij moet uitvoeren. *zwaait naar wachtgeldfamilie Albayrak*

vrijdag 25 mei 2012

PvdA voor de buhne ineens weer sp-vrindjes, zogenaamd, tuint u er even in aub?

Krantenkop : PvdA, SP en de PVV kunnen elkaar de hand geven. Reactie redactie : Ah wel nee, wat een onzin. Net als de onzin waar te veel mensen weer in gaan tuinen, een pvda die zich als Sp afschildert ineens. De pvda was, is en blijft de slippendrager van de cda/vvd en als pvv er bij moet, pikken ze dat ook, spindoktoren zat om er een draai aan te geven en de stemmers (pvda wel te verstaan) zijn toch de politiek-slimsten niet. Achterban? de pvda achterban wilde de euro niet, werd gewoon ondemocratisch doorgedrukt door hun bobo's. Toen verloren ze dan ook veel pvda-ers met toch nog een half-breintje.

donderdag 17 mei 2012

Rekenkamer bobo stuiveling ook pvda bobo

Stuiveling: geen formele rol bij PvdA Telegraaf.nl De liberalen vonden haar werk voor de PvdA schadelijk voor de onafhankelijkheid van de Rekenkamer. Stuiveling zegt nu dat het haar fout is geweest dat haar adviesrol als een formele functie door de PvdA op de website is gezet.
Dus u snapt het wel weer, een pvda-er in een ambtenaren positie, de rekenkamer. Pvda, nog steeds te diep in belangrijke 4e macht posities. En alsof lid X zichzelf op een pvda website kan laten zetten.
Als dat zo is is de pvda sowieso niet ICT- , dus anno nu 2012, waardig als regerings partij, en zelfs niet als partij om mensen te vertegenwoordigen!

vrijdag 4 mei 2012

PvdA-ers lijken zelf niet geheel op de hoogte

En anderen geheel niet..

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2012/mei/03/pvda_zet_jubilarissen_tussen_de_rozen

Helaas hoor je op die sigaar uit eigen doos dag nooit van ouderen die dan even de kans pakken om de pvda te vertellen, met de pers er bij,  dat die roos actie elk jaar oud nieuws is, Wat de pvda ze werkelijk gekost heeft, nog kost, in geld en in-materiele zaken.

Vertelen waar de pvda inzake 'afbraak van NL en diens stelsels' grof mee stemde met cda en vvd bijv..
Reden is vermoed ik dat ze nog van de pvda lid werden van ooit, van voor kok e.d.


Helaas, de vele opgestapte leden en wat goede ex-pvda politici, je hoort ze zelden of nooit.

woensdag 2 mei 2012

Leerdam pvda-er al aan het terug krabbelen...

Leerdam is al op de terug tocht
op http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/337544/Leerdam-over-blunder-Ik-speelde-het-spelletje-mee.htm staat weer een 'pvda-er i'll be back'je. Gewoon achteraf een excuus verzinnen en dat als 'actuele' reactie geven op je gedrag van dagen/weken/maanden/jaren oud.
Dit is vda 'politici' maar al te vaak eigen, schijn-bravoure en dan en hangende pootjes terug....

En het kan erger, zie bijv. :

PvdA raadslid Mohammed el Yaakoubi Amsterdam: mishandeling, dumpen importbruid. Voor de camera door de pvda gedumpt, 3 maanden later via de achter deur er weer terug binnen.
Ach ja.... pvda.... En de stemmers, die vergeten al te vaak toch wel weer... zelfs na de pvda's keer op keer (s)