vrijdag 22 juni 2012

Oorlog in de pvda, meerdere, om diverse redenen, peilingen en verkiezingen zullen dat bestraffen.

Gezeik en oorlog in PvdA om lijst en vele haantjes de voorsten, vriendjespolitiek

Van onze parlementaire redactie
DEN HAAG, vrijdag
De kandidatenlijst van de PvdA voor de komende verkiezingen heeft de sfeer in de Kamerfractie verziekt. Afvallers, maar ook kandidaten, spuwen hun gal over de keuzes die de partijtop heeft gemaakt.
Stelden afgevallen CDA’ers vorige week zich nog bescheiden op, bij de PvdA klinken beschuldigingen over vriendjespolitiek, afrekeningen en het voortrekken van allochtonen. De lijst is geschetst door een adviescommissie, waarna aanvoerder Samsom en voorzitter Spekman met het partijbestuur de definitieve volgorde vaststelden.
“Ik voel me met een mes in m’n rug gestoken,” aldus Kamerlid Çelik die de eer aan zichzelf hield vanwege een onverkiesbare plek. “Het is natuurlijk de partijleider die hier verantwoordelijk voor is, en niemand anders. Dit heb ik niet verdiend.”
Gekonkel
Een laaggeplaatst Kamerlid hekelt het gekonkel binnen de PvdA. “Bij de VVD gaat het om hoe je als Kamerlid presteert, bij ons gaat het om je contacten bij het partijbestuur.”
Kamerlid De Lange vertrekt ook. “Het is voor mij onbegrijpelijk dat ik op een onverkiesbare plaats ben gezet.” Hij denkt aan een overstap naar het bedrijfsleven, omdat je daar ‘eerlijker en harder’ op resultaten zou worden afgerekend.
Het meeste opzien baarde evenwel de beslissing om Tanja Jadnanansing op vier te parachuteren, terwijl haar tweejarige Kamerlidmaatschap bij het publiek onopgemerkt is gebleven. “Die is nog maar net binnen”, reageert Kamerlid Lutz Jacobi. “Maar het is belangrijk dat er vrolijke mensen in de top zitten.” Volgens Samsom is de Hindoestaanse een ‘briljante volksvertegenwoordiger’ die debatten ‘heel goed doet’.
Voormalig fractieleider Mariëtte Hamer (plek 6) staat er goed voor op de kandidatenlijst van de PvdA, evenals oud-staatssecretaris Frans Timmermans (plek 8). Zijn plaats baart opzien, daar de Limburger de afgelopen jaren er alles aan heeft gedaan zijn Kamerlidmaatschap in te wisselen voor een prominente diplomatenfunctie.
Een uitgelekte scherpe brief over Cohen van zijn hand stond bovendien aan de basis van het vertrek van de toenmalig fractievoorzitter. “Gek: Je laat een e-mail over Cohen lekken, solliciteert twee keer naar een andere baan en baalt van de SP, dat levert Timmermans bij de PvdA plek acht op”, twitterde het Rotterdamse PvdA-gemeenteraadslid Van Heemst. “Frans heeft mij beloofd dat hij blijft”, zegt Samsom. “Ik vertrouw hem.”
Desiree Bonis (plek 9) is de hoogste nieuwkomer op de lijst. Ze komt van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Bonis was daar naar verluidt een vertrouweling van voormalig minister voor Ontwikkelingssamenwerking Koenders, die geregeld met Timmermans overhoop lag. Timmermans ontkent met klem het gerucht, dat door andere PvdA’ers wordt verspreid, dat hij heeft gedreigd op te stappen als hij niet hoger dan de vertrouweling van zijn rivaal op de lijst zou worden gezet.

My pvda way or the highway

Wethouder Kollumerland stapt op na meningsverschil
Wethouder Rik Schaafstal (PvdA) van de gemeente Kollumerland is per direct gestopt.
Tijdens de raadsvergadering gisteravond diende hij zijn ontslag in, omdat hij zich niet gesteund voelt in zijn beleid.
De gemeente Kollumerland moet flink bezuinigen. Het college van burgemeester en wethouders wilde sociale zaken, het beleidsterrein van Schaafstal, hierbij ontzien.
Momenteel wordt de samenwerking op dit gebied tussen Kollumerland en Achtkarspelen stopgezet. De gemeente gaat zich richten op Dongeradeel en Dantumadeel, en dit proces kost volgens Schaafstal geld.
Ook wordt er vanuit de rijksoverheid al flink gekort op bijvoorbeeld het budget voor re-integratie.
Coalitiepartners CDA en VVD zijn het hier niet mee eens. Zij willen dat ook de uitgaven op sociale zaken mee worden genomen bij de komende bezuinigingsronde.
Volgens Schaafstal resteert er hierdoor onvoldoende draagvlak voor zijn beleid.
Schaafstal is sinds 2002 wethouder in de gemeente Kollumerland. De 65-jarige Kollumerzwaagster had in deze periode verschillende portefeuilles onder zijn hoede.
Hij gaat met pensioen. Eerder gaf Hilbrand Visser (CDA) al aan dat hij per 1 augustus stopt als wethouder. CDA-raadslid Lieuwe Bijleveld volgt hem dan op.
VVD’er Jelle Boerema is dan de enige wethouder van het huidige college die er nog zit.

NU al laten lijst terugtrekkers / pvda -ers ware gezicht zien

PvdA-Kamerlid Jeroen de Lange trekt zich terug van de kieslijst van de PvdA. Hij is naar eigen zeggen op een onverkiesbare plek gezet.
Mja, hij heeft er dus geen vertrouwen in dat het goed komt met de pvda en voldoende politiek-dom kiezers volk.
‘Heb besloten mij terug te trekken van lijst. Het is voor mij – en naar ik weet vele anderen – onbegrijpelijk dat ik op onverkiesbare plaats ben gezet,’ twittert het Kamerlid dat zich vooral bezighoudt met internationale samenwerking.
De Lange kwam begin 2012 in de Kamer toen Hans Spekman partijvoorzitter werd. Eerder was hij econoom bij de Wereldbank. Hij gaat waarschijnlijk terug naar het bedrijfsleven, waar je ‘eerlijker en harder’ wordt afgerekend op resultaten, zegt de PvdA’er.
Mja, dus als je niet de makkelijk politiek in mag van je partij, DAN IS INEENS het bedrijfsleven zo veel beter… Anderzijds laten er maar lekker veel EU-rofielen weg gaan, immers, de achterban wilde de gulden ook niet kwijt, wilde de EU niet in, maar de PVDA DEED HET GEWOON en stemde voor…. democratie pvda-style….
Vertrek Woensdag maakte ook Kamerlid Metin Çelik bekend zich terug te trekken omdat hij ontevreden is over zijn plek op de conceptkieslijst. Nebahat Albayrak en Gerdi Verbeet hebben ook hun vertrek uit de politiek aangekondigd.
Goed zo. Die nummer 2 is trouwens niet te bevatten, die ging als wethouder “over het behoud van junkspuiten op kinderspeelplaatsen, ‘boefjes beschermen’ en dergelijke.”

vrijdag 15 juni 2012

Bos over de 'gesloten' Sp, jaloers, maar Onterecht! :-)

Bos zit er weer naast en verkoopt het als waarheid…

Van internet geplukt >

>Grote nachtmerrie voor partijleiders: vertegenwoordigers van die
> partij die er verschillende opvattingen op na houden, en dat vooral
> laten weten in de media. Maar dat gebeurt de SP eigenlijk nooit,
> schrijft Wouter Bos in zijn column. Hoe lukt die partij dat toch? >
> http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3271074/2012/06/14/Wouter-Bos-Hoe-

flikken-ze-dat-toch-bij-de-SP.dhtml
> Bos weet dus niet genoeg. Alleen al de kwestie <turkse naam die ik ff kwijt ben
> in een provincie verkiezing kostte ze al 3000 leden in die regio.

Het is jUIst de SP die niet met alle neuzen naar 1 kant in de fractie stemt op diverse items in de kamers 1 en 2 :-)

Dus tja, kennelijk is de sp de minst slechte partij. Toch maken ze 1 fout, vind ik dan, lijst verbinden met de pvda, mijn stem zijn ze dus kwijt.
Bos is gewoon weer het politiek domme volk aan het bespelen, media idem En incluis.

Weer ruzie in pvda ditmaal over defensie bezuinigingen en met samsom

Op internet gevonden >

>PvdA verdeeld over bezuinigingen

Onder andere...

>Binnen de PvdA is knallende ruzie ontstaan over nieuwe bezuinigingen op
>defensie. PvdA-leider Samsom wil de krijgsmacht voor een miljard euro
>korten, maar stuit daarbij op fel verzet in eigen gelederen.

Is nog steeds niet geheel negatieve free publicity.

>driftkop bekend staande Samsom ontplofte omdat hij zich in zijn integriteit
>aangetast voelde.

sluip? sluik? reclame..

>Zelf zit hij ook in de fractieadviescommissie voor Defensie van de PvdA. "De
>sfeer binnen de partij is nu buitengewoon slecht. Eijsink is terechtgewezen.
>Haar werd verweten oppositie te organiseren en niet loyaal te zijn"

De 1 diens vrijheidsstrijder is de ander diens terrorist, en aangezien de pvda een franchise partij is waarbij soort zoekt soort, soort aantrekt, zal dat (roepen dat de ander intern oppositie organiseert) alleen maar vaker voor gaan komen..

maandag 11 juni 2012

Deze week in ‘Maffia 020 de pvda-city’ : graaien bij GVB

Mooi wel eigenlijk. Onze hoofdstad, de bouwput “wereldstad” Amsterdam, begint het epicentrum van corrupt Nederland te worden.
En dan hebben we het niet over kleingruttende totaalfalers in de amateurpolitiek van stadsdeelraden. Nee, we hebben het over Hele Grote Jongens die, midden in de crisis en een dreigend failissement van de stad, schaamteloos doorgaan met zakkenvullen. 100 procent op kosten van de belastingbetalers, dat staat. Deze aflevering: zelfverrijking ordinaire diefstal bij het GVB.

Het GVB is wat oorspronkelijk een openbaarvervoersysteem was met trams en bussen en rijdende metro’s enzo maar nu een soort levensgevaarlijke, overvolle, onbetaalbare puinzooi met metrolijnen die het niet doen en bushaltes om de acht kilometer. Enfin, de soap gaat als volgt: het GVB (100 procent door U betaald) heeft twee baasjes. De ene heet Adrie Bollier, de ander Pieter Schotte. Al lange tijd worden deze jongens verdacht van miljoenenfraude.

Vooral dankzij de OV-chipkaart (joh!) konden ze zichzelf ernstig verrijken, zo vermoedt men.
Maar, er is natuurlijk ook een Raad van Commissarissen (PvdA-FNV bolwerk) bij het GVB die objectief toezicht houdt. Daarin zitten: Bert Veerman (voorheen NS(!)), dhr. Bakker (baas van de RAI, begeleidt heel objectief ook het onderzoek naar de fraude), dhr. Westerhoud (gisteren opgestapt vanwege geen maffialid willen zijn), mw. Zeijlstra (nota bene voorzitter van FNV-cao geschillencommissie, we fucking kid you not!), mw. Roozemond (oud vicevoorzitter FNV). U mag nu zelf de link tussen vakbonden en de PvdA leggen. Die vonden het PRIMA dat ondanks de verdenkingen van fraude, ondanks de megabezuinigingen van het Amsterdamse OV, ondanks het instorten van de OV-infrastructuur, ondanks de crisis, de twee GVB-baasjes zichzelf extra beloningen ter waarde van 51.000 euro toekenden. Zodat hun salaris meer dan puisant ruim boven Balkenende-niveau uitkwam.

Nogmaals: een salaris dat wordt betaald door de burger. In crisistijd. Maar, het is een democratie hè. Dus u heeft ook inspraak hoor!
Daarom is er in de Amsterdamse gemeenteraad een spoeddebat aangevraagd over deze kwestie.
Dit spoeddebat zal, met gezwinde spoed, volgende week woensdag (rofl en lol) al plaatsvinden. Democratie gaat nou eenmaal langzaam.
Net zo langzaam als het OV te 020. Trusten burger!
bron : geenstijl
Misschien promoveren zij haar wel weg, rangeren zij , pvda, fatima elastiek, er ook wel uit, zo hup rechtstreeks naar het 020 OV en dat zOnder onnodig oponthoud of lager crisis nul-lijn salaris.

zaterdag 9 juni 2012

Wat voorbeelden van voorbeeldig pvda-ers, flik dit en dat en je hoeft nog steeds niet weg daar…

Wat voorbeelden van voorbeeldig pvda-ers, flik dat en je hoeft nog steeds niet weg daar…

PvdA raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging PvdA raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur PvdA raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden, valse naam PvdA raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag PvdA raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote PvdA raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid PvdA raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit PvdA raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting PvdA raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote. PvdA burgemeester Bram Peper: fraude met declaraties. PvdA Kamerlid Harry van de Bergh: handelen met voorkennis (Fokker). PvdA senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno PvdA penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering PvdA raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met terreurorganisatie Grijze Wolven PvdA burgemeester Aleid Wolfsen: intimidatie en knevelarij krantenredactie PvdA burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging PvdA deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering PvdA raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude,
en dan gisteren WEDEROM fatima elastiek in het nieuws met faal-besturen en geld…
Alsof de pvda weet hoe politiek-dom de achterban is, hoe onwetend, en graag geld voor hen over de balk keilt…
En over guustje ter horst, vergeet de uitspraak van de rechter niet rond illegaal telefoons tappen, ze deed het daarna nog 3 a 5 maal…
Pvda, zo verkeerd…

vrijdag 8 juni 2012

PvdA 'wij willens' campagne weer begonnen, mEt bruiddumpers in de partij, en pedo's

Wie op de pvda site zoekt zal bemerken dat je niet veel vind hierover, pedofielen in de pvda, bruiddumpers, dat komt na zorgvuldig doofpotten ook in een stemadvies niet terug uiteraard.
Ze zijn bekend, en ze zijn er... welkom ! Bij de pvda is zulk gedrag geen belemmering, je kan er mee tot senator verkozen worden, wikipedia:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Brongersma
Ook wil de 'politieke baantjesmachine partij' pvda aan deze nutteloze zoekopdrachten geld(!) verdienen, mag dat wel? (Als de pvda website niet bevat wat je zoekt, krijg je TIG google add's op je scherm, de pvda als BV...)Anyway, de campagne, en dus het liegen der pvda, is weer begonnen.
Op naar de politiek-domme stemmers! De pvda 'wil' dan ineens van alles, en 'het mag niet zo zijn dat'... 'handen uit de mouwen', 'daar moet beter naar GEKEKEN worden" :-) en meer dingen waar velen intuinen omdat ze het geheugen van een garnaal lijken te hebben.Bruiddumpen dus, dat wil de pvda niet, moet straf op komen. oh ja? http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/81234/Dumper-importbruid-terug-bij-PvdA.htm


U houd van DE hypocrietste partij van NL? advies is : stemt pvda...? slippendrager van vvd en cda sinds oudsher, de 2 partijen waar u dus feitelijk op stemt. De pvda maakte nl er _niet beter op_ al denken sommigen ondanks alle tegen-bewijzen nog van wel.

Tags: pvda, pedofiel, brongersma, bruiddumpen, bruiddumpers, senator, geheugen, bv, verdienen, advies, stemadvies, doofpotten Klik op foto hiernaast voor groter beeld. Het artikel bevatte nog niet de terugkeer, na 'aftreden' voor het oog v/d de media, van de man 3 maanden later via een pvda achterdeur.