zondag 23 februari 2014

Mr Plasterk pvda mocht werkwijze niet bekend maken.. pvda fabels We hebben dus een soort stasi... kgb... fsi... mi6...

Bleek ook al met guusje nadorst en afluisteren.. ook pvda En dan blijkt dat de regering wel de 2e kamer deels zij het geheim en desnoods allleeen aan de kamerleden die in de veiligheid cms. Zittn.

En dan laten partijen zo een gast aan. 007 wannabees. En nog digibeet ook. Plus dat het WEL kon fat vertellen van info!!! Daarbij gaat het niet om de werkwijze van de diensten!!! Maar om politici en liegen! En die leugenaars houden elkaar in het zadel! Stem lekker pvda en weet dat je dom bent, politiek-dom in elk geval.

PvdA-er TIG opgestapt, nu vanwege....
affaire Plasterk en veel meer! :-))


Oud-raadslid Dick Hukema van de PvdA is opgestapt. Hukema was lid van de steunfractie van de PvdA en deed de woordvoering in enkele commissies van de gemeenteraad.


Hukema kan zich niet meer vinden in
veel
standpunten van de partij. Zo zou er te veel aandacht zijn voor de studentenhuisvesting.

De affaire rond minister Plasterk van de PvdA was ook een reden voor Hukema om uit de partij te stappen.

Schitterend, de exodus blijft aanhouden.
Ik hoop dat ze pieken in de verkiezingsweek, daar de laatste 2 dagen van.

Pvda wil wit voetje halen door onverkiesbaren weg te sturen, maar wederom niet slim, want de aanleiding is een anonieme tip.... 


Dus als we nu de pvda mailen, anoniem dat ze slecht zijn voor NL en allemaal schizofreen e.d. dan heffen ze zichzelf op!


Wegsturen op een anonieme tip, want ze hebben al zo veel leden....
Lekker geloofwaardig zo...


Landgraafse PvdA-kandidaat uit partij gezet
Kandidaat-raadslid Koos Julicher uit Landgraaf is door de PvdA van de kieslijst gehaald.

Ook heeft de afdeling het landelijk partijbestuur gevraagd om Julicher te schorsen uit de partij.

Anonieme tip
Aanleiding is een anonieme tip die zaterdag bij de Landgraafse PvdA binnenkwam over het verleden van hun kandidaat die op een onverkiesbare 29e plek stond.

PvdA wethouder(!)'s reishobby, ZEER duur voor de burger, o.a. al het hotel, het meest exclusieve hotel van China....



De pvda, van het geld van de arbeider.
Heeft spekman hem al een veeg uit de pan gegeven, al is het maar voor de buhne?


Peperdure reishobby PvdA-wethouder

Kool sliep in meest exclusieve hotel van China


De
vele  
(( vele nog wel ! en nu? een meer chinees haags beleid? ))

buitenlandse reizen van PvdA-wethouder Henk Kool (Economie en Armoede)

(( ja hoor we hebben er weer 1, een pvda v/h type : do as i say not as i do ))

hebben de Haagse belastingbetaler veel meer gekost dan aan de gemeenteraad is voorgehouden.

(( ah er is ook nog een plaksterk variant in het geheel, dat daar straks toch weer politiek-dommen op stemmen op die pvda in den haag... ))

Het stadhuis heeft in de reisverslagen slechts een fractie van de daadwerkelijke kosten opgevoerd.

Wethouder Henk Kool is voor Den Haag opvallend vaak op reis.

Dat blijkt uit honderden bonnen die De Telegraaf heeft ingezien na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur. De PvdA-bestuurder suggereerde in zijn verantwoording dat de ’handelsmissies’ bijna 100.000 euro hebben gekost, maar in werkelijkheid hebben Hagenaars naar schatting

twee tot drie keer zoveel

(( yep, pvda-iaans allright... ))

moeten betalen. In de verantwoording zijn de kosten voor meereizende ambtenaren nooit openbaar gemaakt.

Knip  ---- 8<------  rest van het nog steeds niet voldoende bekende pvda-verhaal.

kieskompas en lokale pvda afdelingen met gemeente naam achter pvda

Over de website:
https://gemeente.kieskompas.nl/ Nog steeds niet bepaalt volle bak op die luchtkasteel sprookjes ende beloften website,
van de meer dan 350 gemeenten staan er.... 20? of zo..


Saillant detail dat kennelijk nog meer in het nieuws moet komen,
de franchise partij pvda,
die stemmen naar de vvd en cda brengt als hen van oudsher slippendrager,

die komen nu met de noodzaak van pvda-gemeente benamingen.
Dus als je in je gemeente ineens ziet pvda-'gemeentenaam' dan is dat niet een lokale partij, maar gewoon de pvda as we know it. (vies dus)

zaterdag 8 februari 2014

plasterk / pvda haters halen informatie via rechter omtrent nsa en data overdracht

pvda / plasterk wist al van NLse data overdracht aan NSA

 

Minister Plasterk (PvdA) wist eind 2013 al dat Nederland zelf metadata aan NSA gaf.

((( r gooyer en nog een BNer waren actief pvda lid voor de CIA (of zo een bureau) indertijd, dus zo vreemd is dit niet )))

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Hennis van Defensie werden eind vorig jaar al op de hoogte gebracht van het feit dat de Nederlandse inlichtingendienst zelf de metadata van 1,8 miljoen gesprekken had verzameld.

De Nederlandse militaire inlichtingendienst MIVD en de NSA onderzochten samen vorig jaar de herkomst van de 1,8 miljoen metadata-items waar documenten van klokkenluider Snowden melding van maakten. Bij dat onderzoek is onomstotelijk vast komen te staan dat de Nationale Sigint Organisatie, de ‘afluisterorganisatie’ van de AIVD en MIVD, de gegevens onderschepte. Die conclusie is eind 2013 aan minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en minister Hennis van Defensie verstrekt, staat in de NRC van zaterdag.
((( aivd en mivd zijn onder NL overheid, guusje nadorst afluisterpraktijken all over again. Waarom hebben we nog geen politieke rechters en politie als de poltiek boven de wet voor ons allen staat? )))
Afgelopen week gaf het kabinet pas publiekelijk duidelijkheid over de herkomst van de gegevens, die in december 2012 en januari 2013 in een maand tijd werden ondergeschept. De ministers moesten wel over de brug komen met de verklaring, als gevolg van een rechtszaak tegen de Staat die een groep burgers en belangenorganisaties, verenigd als ‘Burgers tegen Plasterk’, aanspande over het verzamelen van de gegevens.
((( burgers tegen plasterk, petitie tegen pvda…. ze maken zich populair… desondanks al deze topjes van ijsbergen stemmen sommigen nog pvda… onbegrijpelijk  )))
Die zaak werd op 27 november geopend, waarna de landsadvocaat zes weken de tijd had om te reageren, schreef de Volkskrant. Na uitstel was woensdag 5 februari de uiterste datum dat de landsadvocaat zijn verweerschrift in de zaak kon publiceren. In dat verweerschrift stond: ‘In werkelijkheid gaat het hierbij niet om gesprekken, maar om metadata, die door de Staat in het kader van de internationale samenwerking rechtmatig zijn verkregen en rechtmatig aan andere landen zijn verstrekt.’
De metadata waar het om gaat is afgeleid van satellietcommunicatie die door de NSO in het Friese Burum met schotels opgevangen wordt. De MIVD analyseert de gegevens en filtert op Nederlandse informatie. Volgens de NRC richt de MIVD zich op terrorisme en internationale militaire operaties. Gesprekken van Somaliƫrs vanuit bijvoorbeeld belwinkels in Rotterdam zouden in aanmerking komen om eruit gelicht te worden.
Het gaat niet om inhoudelijke informatie maar om wie met wie belt, vanaf welke locatie en met welk toestel. De gegevens worden gedeeld met de NSA als onderdeel van project Boundless Informant. Dit instrument, dat nog niet helemaal gereed zou zijn, geeft de NSA inzicht in de enorme hoeveelheid data die vanuit meerdere landen verkregen wordt.
Uit de Nederlandse grafiek over Boundless Informant blijkt dat de Nederlandse inlichtingendiensten alleen Contact Event Record Calls met de NSA deelt. Dit is de technische verwijzing voor de metada, die de volledige 1.831.506 records beslaat. In Duitsland leveren de inlichtingendiensten bijvoorbeeld ook gegevens via NSA-afluistertools als Xkeyscore, Juggernaut en Lopers. Daarbij gaat het ook om bijvoorbeeld internetdata, mobiele-telefoniegegevens en sms. Duitsland heeft de NSA expliciet verzocht om de Xkeyscore-software te mogen gebruiken. Daarmee lijkt het dat de samenwerking van de Duitse inlichtingendiensten met de NSA veel hechter is, dan die van de Nederlandse.
De term US SIGAD 985-Y zou voor ‘door Nederland aan NSA geleverde metadata’ staan. Ook blijkt het alleen om gegevens op basis van het pstn te gaan, de infrastructuur van het wereldwijd gebruikte telefonienetwerk.

dinsdag 4 februari 2014

Anti pvda petitie? nee , bewustwording peiling !

Beste stemmers,
In Nederland weten heel weinigen het niet, waar de pvda echt staat, voor wie.
Daarvoor dient men namelijk 'om te kijken', gewoon hoe ze stemden op allerlei zaken, ja/nee/neutraal. Al decennia steeds meer tegen de burger belangen!
Dat de PvdA weinig gunstige invloed heeft gehad op het Nederlandse bestuur is velen niet in het besef geschoten op enig moment.

Gaat het niet om het wegzinken van de Provincie Groningen, het overstromen van de Provincie Limburg, het invoeren van torenhoge belastingen ook bij de armsten, het bij sommigen nog bekende kwartje van Kok dat we nimmer terug zagen....
Het geven van uitkeringen aan mensen over de hele wereld, belastinggeld uitdelen via vage stichtingen aan andere landen, het toelaten van grote groepen migranten, het stoppen van veel belastinggeld in bodemloze bouwputten enzovoorts, enzovoorts

Er is mede om deze dingen een petitie/discussie gestart om Den Haag PvdA vrij te maken:

http://www.petities24.com/den_haag_pvda_vrij

Ook al woon je niet in Den Haag schroom niet om het aller besef te steunen met deze petitie.

Heel misschien kan men dan de mogelijke pvda-kiezers duidelijk
maken, dat de PvdA beter zichzelf kan opheffen voor NL en haar "gemiddelde werkende burgers"!